Az FAI Klub és a mix-Open géposztályok versenye 2021. július 2-10. között a megújult LHDV Dunaújváros Repülőtéren, a Dunaferr Repülőklub szervezésében kerül megrendezésre.

Kérjük, hogy előzetesen jelezzétek az edzési napokon való részvételt, hogy tudjunk megfelelő vontatógéppel készülni.

Hangártárolási lehetőség korlátozottan rendelkezésre áll. Igényt jelezni lehet : Moskovits Ervin +36 70 945 4220 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Előzetes letelepülés, június 26-tól lehetséges. Ez ügyben Tóth Csabát keressétek majd +36 30 628 0878 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elkészült az étlap. Tanulmányozzátok. Jó étvágyat! -> Étlap Megkönnyítenétek a büfét biztosító cég előkészületeit, ha a menüben megadott elérhetőségen leadjátok az előzetes igényeket.

Mint kiderült, bajnokot csak mix-Open és FAI-Klub kategóriában hirdethetünk, ezért a 18M és Open kategóriát levettük a honlapról.

A helyi eljárások dokumentumban változás történt (Körözési irány, termikelési tilalom, Hazaérkezési eljárások-Leszállás csak egyenesből, Az eredmények díjazása) -> Dokumentumok / letöltések

Készül a zuhanyozó a terasz ésa klubház is.